Ieder vermogen is anders

Elk vermogen is anders en anders tot stand gekomen. Het is anders samengesteld, verschilt in dynamiek en kent persoonlijke accenten. Zo verschilt een vermogen in volle opbouw van een 'gerijpt' vermogen. Sommige vermogens moeten voor inkomen zorgen; andere vermogens kunnen voluit voor rendement gaan. Ondanks dat doelen vergelijkbaar kunnen zijn, kan toch voor een andere invulling worden gekozen omdat het nu eenmaal draait om maatwerk.

Daarom is het zeer belangrijk de eenheid, het evenwicht en de doelgerichtheid van dit vermogen te bewaken. Bovendien is elk vermogen continu in beweging. Aankopen en verkopen, erfenissen en schenkingen, goede en minder goede beleggingsresultaten zorgen voor een steeds wisselende samenstelling waardoor bijsturing noodzakelijk blijft.

Onze persoonlijke werkwijze

In een persoonlijk gesprek beginnen we altijd met een diepgaande kennismaking met u. Wij willen weten wat bij u leeft, zoals u wilt weten wat u van ons kunt verwachten. Want het gaat over vermogen, maar het draait om vertrouwen. Als er wederzijds vertrouwen is, zetten we de eerste stap in een langdurige relatie. Persoonlijk contact blijft dan essentieel om de gewenste doelen te blijven monitoren.  

 

Wij bieden u, naast het vermogensadvies, een full service vermogensbegeleiding aan. Deze persoonlijke begeleiding is een optioneel onderdeel van onze dienstverlening.