Evolf_NWSBRF_TUE.jpg

Inschrijving: TU/e Challenge Day

Door onderstaande gegevens in te vullen schrijft zich in voor deze inspirerende middag op de TU/e. 

Vul hier uw naam en emailadres in:
Vul hier de naam van uw partner of introducé en bijbehorend emailadres in:

U krijgt een bevestiging van deze aanmelding en wij verwelkomen u graag op dinsdag 22 mei a.s. in de Koepelzaal, Luna TU/e Campus, De Zaale, Eindhoven. Een initiatief van Technische Universiteit Eindhoven i.s.m. Evolf en De Cooker Notariaat.

LOGOREEKS_EVOLF.jpg

Challenges for now, solutions for the future  

Zou het niet prachtig zijn, als we alleen de zon nodig hadden voor onze energie? Of als ons lichaam zichzelf zou repareren? Wat nog niet zo lang geleden science fiction leek, komt nu binnen bereik. In de wetenschap ontstaan steeds nieuwe kansen. Het onderzoeken van nieuwe ideeën is juist in het begin spannend. Wanneer je aan iets werkt dat echt nieuw is, heb je medestanders nodig. We zoeken daarom mensen die willen delen in de dromen en realiseringen van onze wetenschappers en hen willen helpen bij het vinden van oplossingen voor de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Oplossingen die uw alledaagse leven en wellicht de keuzes die u in de toekomst wil gaan maken, ongetwijfeld gaan beïnvloeden.

TU/e Challenge Day, doet u mee?
Evolf en De Cooker Notariaat zijn trots om in een regio te werken waarin onderwijs, innovatie en duurzaamheid hoog op de agenda staan. Hiervan is de Technische Universiteit Eindhoven in veel opzichten grondlegger. Dit wordt ook bevestigd door haar (fiscaal vriendelijke) status van Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Ervaar samen met ons de toekomst!
Met uw partner of introducé kunt u op dinsdag 22 mei a.s. meedenken over hoe we samen de ambities van de TU/e kunnen realiseren. U kunt zich hier inschrijven voor een middag vol informatie, inspiratie en nieuwe ontmoetingen. Wij bieden u een interactief programma met boeiende sprekers en u krijgt demo’s van verschillende projecten.

Thema’s:

Energy - Oneindige energie van de zon

De zon heeft de mensheid vanaf de oertijd kracht gegeven. We staan nu voor de uitdaging om haar energie te gebruiken voor een duurzame toekomst. De TU/e zoekt naar nieuwe wegen om de overgang naar duurzame energie te versnellen. Wij zijn de eerste generatie die de gevolgen merkt van klimaatverandering en de laatste die er nog iets aan kan doen. Onderzoek naar nieuwe energietechnieken kan een doorbraak brengen naar een duurzame toekomst.

Health – Het zelfreparend lichaam

We leven langer. Daarom krijgen we vaker te maken met moeilijk te genezen ziekten als kanker, hartfalen en diabetes. Met een combinatie van engineering en biomedisch onderzoek ontstaan heel nieuwe therapieën


Programma
15.30 uur                 Ontvangst
16.00 - 18.00 uur    Interactief programma:        

Welkomstwoord
Evolf vermogensadvies, Ramon Kuipers - vermogensplanner
 
Keynotes
“Challenges for now, solutions for the future” 
ir. J.H.J. Mengelers, voorzitter College van Bestuur TU/e
“For a future proof society”
dr. ir. H.P.M. Kivits, voorzitter Universiteitsfonds Eindhoven
 
Pitches en demo’s
“Oneindige energie van de zon” 
Laetitia Ouillet, directeur Strategic Area Energy
"Het zelf reparerende lichaam” 
Carmen van Vilsteren, spreker Strategic Area Health

18:00 uur              Afsluiting Andy van Hoof, kandidaat notaris De Cooker Notariaat
18:10 uur              Borrel
19:00 uur              Einde            
 
Locatie
Koepelzaal, Luna TU/e Campus. Adres: De Zaale, Eindhoven