Evolf Vermogensadvies bestaat uit een team van beleggingsspecialisten, vermogensplanners en –regisseurs. Na 15 jaar intensieve samenwerking hebben wij in 2014 onze krachten gebundeld en zijn wij gestart met Evolf Vermogensadvies. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk en ons uitganspunt daarbij is een advies op maat. Voor een objectieve kijk op uw vermogen en nieuwe, frisse ideeën kunt u bij ons terecht.


MARCO KESSELS

BELEGGINGSSPECIALIST

Als senior beleggingsspecialist ben ik 17 jaar werkzaam geweest bij één van de grootste banken van Nederland. Op centraal niveau heb ik bijgedragen aan de ontwikkeling van passende beleggingsoplossingen. Binnen het beleggingsteam adviseerde ik vermogende relaties. Naast betrokkenheid kunt u van mij een uitgesproken beleggingsvisie verwachten. Het lezen van alles wat betrekking heeft op de financiële markten en reizen zijn een passie van me.

HARM LINSSEN

BELEGGINGSSPECIALIST

Mijn interesse voor de financiële markten en beleggen is ontstaan gedurende mijn studie. Direct na mijn studie heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben ik gestart op de beleggingsafdeling van een van de bekendste banken van Nederland. Met diverse vervolgstudies ‘on the job’ en het opdoen van ervaring heb ik me ontwikkeld tot gecertificeerd beleggingsspecialist. Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn geweest bij een bank, werd het tijd voor zelfstandigheid.
Andere interesses van mij liggen op het gebied van kunst en cultuur en het ontdekken van de mooiste plekken op aarde. Daarnaast ben ik liefhebber van gezellige wijnbarretjes en verrassende restaurantjes.

RAMON KUIPERS
FFP

Vermogensregisseur

Al sinds 1999 sta ik vermogende particulieren en ondernemers bij met financieel en fiscaal advies. Ik ben gecertificeerd door de Federatie Financiële Planners (FFP) en middels diverse opleidingen heb ik me verder gespecialiseerd in de vakgebieden financiële planning, estate planning en vermogensstructurering. Samen met u kijk ik graag naar de meest optimale invulling van uw financiële wensen en beoordelen we samen de diverse investeringsproposities. Hierbij houd ik uiteraard ook rekening met de volgende generatie zonder dat u de regie verliest. Tijdens dit proces sta ik u hier voortdurend in bij en neem uitgebreid de tijd om u alles zo helder mogelijk en inzichtelijk te maken.
Ik woon in Eindhoven met mijn vrouw en twee dochters. We houden van lekker eten, een goed glas wijn en trekken er met elkaar of vrienden regelmatig op uit. In mijn vrije tijd zit ik regelmatig op de fiets, loop ik hard en golf ik af en toe.


EVOLF_II_Martijn.jpg

MARTIJN VAN DE PAVERD
DSI gecertificeerd

Vermogensregisseur

In gesprek gaan met relaties, op zoek naar hun drijfveren, daar haal ik het meeste plezier en voldoening uit. Met ruim 20 jaar ervaring over de meest uitlopende vermogensvraagstukken, breng ik onze visie op vermogensmanagement in de praktijk. Ook vind ik het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een goed doel. Daarom ben ik voorzitter van Stichting geHandicapten Op Skies (www.shos.nl). Met ruim zeventig enthousiaste vrijwilligers geven wij als ski- en snowboardleraren les aan mensen met een beperking. Dat doen we op vijf sneeuwbanen in Nederland. Elk jaar in januari gaan we een week op reis naar Flachau (Oostenrijk). Echt één van mijn hoogtepunten in een jaar. Het is een mooie aanvulling op het plezier dat ik uit mijn werk haal.

EVOLF_II_Martine.jpg

MARTINE ROOIJAKKERS
FFP

Vermogensplanner

Gedurende 20 jaar ben ik werkzaam geweest bij de Rabobank in diverse functies waaronder financieel adviseur en beleggingsspecialist. Ik ben de vertrouwenspersoon van mijn relaties en neem graag de volledige uitvoering van het vermogensplan uit handen. Voor het benodigde inzicht ondersteun ik mijn relaties met hun financiële vraagstukken door het maken van een financieel plan en het structureren van hun vermogen. Samen bespreken we de uitkomsten van de analyse en bepalen we onder meer de te voeren vermogensstrategie. Voor het goed vervullen van mijn rol heb ik onder andere de opleiding tot financieel planner gevolgd en ben ik een FFP geregistreerd financieel planner.
Ik ben woonachtig in Eindhoven. In mijn vrije tijd lees ik graag en reis ik samen met mijn partner de wereld over.

EVOLF_II_Marcel.jpg

MARCEL BERENDE
MFP FFP

Vermogensplanner

Sinds 1997 ben ik actief binnen de financiële dienstverlening en ruim 20 jaar adviseerde ik als private banker particulieren en directeur/ grootaandeelhouders bij al hun financiële vraagstukken. Ik ben een door de Federatie van Financiële Planners gecertificeerde planner (FFP) en ik heb de master course Financial Planning (MFP) aan de Erasmus Universiteit afgerond. Ik vind het een uitdaging om voor mijn relaties te zoeken naar de optimale invulling van hun financiële wensen en hen hier continu in te begeleiden. Met hart voor het vak, geef ik nog één dag in de week les op de Fontys Hogeschool te Eindhoven (FSM -Finance Tax and Advice). Daarnaast vind ik het ook belangrijk om mijn steentje bij te dragen in de samenleving en doe ik vrijwilligerswerk. Ik ben o.a. voorzitter van De Oisterwijkse Uitdaging. Ik woon samen met mijn gezin in Oisterwijk. In mijn vrije tijd kook ik graag en ben ik een fervent hardloper.


PAUL VAN DER HOEVEN

Bestuurder

In de voorbereiding van de oprichting van Evolf ben ik gevraagd om hen met mijn bestuurlijke ervaring te helpen bij de nieuwe onderneming. Het enthousiasme en de gedegen en goede voorbereiding maakte de keuze om als bestuurder toe te treden niet moeilijk. Na een carrière bij diverse financiële instellingen heb ik eind 1996 een soortgelijke carrièreswitch gemaakt met de oprichting van de vermogensbeheerder "THB vermogensbeheer". Tot op heden ben ik nog steeds met volle inzet verbonden als mede-eigenaar, bestuurder en vermogensbeheerder aan deze onderneming. Naast mijn werk heb ik een brede belangstelling voor sporten, reizen en lekker eten. 

KAREL VOGEL

Bestuurder

Na een loopbaan als register accountant bij PwC en als Hoofd Toezicht Banken en Effecteninstellingen bij de AFM, heb ik reeds 10 jaar een eigen adviespraktijk. Ik geef advies en bied ondersteuning op het gebied van compliance, risicomanagement en het opzetten van nieuwe activiteiten voor partijen in de financiële sector. In mijn rol richt ik me met name op de relatie met toezichthouders, interne compliance en risicomanagement. Ik ben een fervent fietser en heb inmiddels veel bergen in Europa bedwongen.

 

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

+31(0)402881144
   
info@evolf.nl