FFP

Financieel planners die zijn aangesloten bij de FFP en daarmee zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister, onderscheiden zich door integriteit, kwaliteit, deskundigheid en ervaring. Een gecertificeerd financieel planner met het keurmerk FFP CFP is in staat om u integraal te adviseren over uw financiële toekomst. Zo heeft u de zekerheid over de deskundigheid en objectiviteit van de financieel planner.


KIFID

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is het Nederlandse klachteninstituut waar consumenten terecht kunnen voor klachten over financiële instellingen.

Het biedt de consument één loket voor financiële conflicten met financiële instellingen. Problemen met zaken als beleggingen, verzekeringen, hypotheken, kredieten en overige bankproducten kunnen worden aangekaart. Het Kifid is opgericht door de verschillende brancheorganisaties en operationeel sinds april 2007.


BinckBank en Theodoor Gilissen

Evolf B.V. biedt een totaalpakket aan dienstverlening. Door de samenwerking met onze partners BinckBank Professional Services en InsingerGilissen Services bieden wij onze klanten flexibiliteit en zekerheid. Hierdoor voorzien wij u snel en overzichtelijk van alle juiste informatie voor jaaroverzichten, positieoverzichten en nota’s van effectentransacties. Betrouwbare en solide partners die het vermogen van onze cliënten administreren en ondersteunen op het vlak van effectenadministratie, -processen en -kennis.


 

Evolf B.V. beschikt over een vergunning van de AFM voor beleggingsonderneming op grond van artikel 2:96 Wft voor het in Nederland verlenen van beleggingsdiensten als bedoeld in artikel 1:1 Wet op het Financieel Toezicht (Wft).