EVOLF_LIJN_BL.png

Evolf beleggingsadvies


Beleggen is nooit een doel op zich

Wilt u uw vermogen in stand houden of juist laten groeien? Dan kan het verstandig zijn een deel ervan te beleggen. Wij vinden dat beleggen een middel is en nooit een doel op zich. Hoe en waarin u belegt, is maatwerk en hangt voor een groot deel af van uw voorkeuren. Een juiste partner in beleggingsadvies is daarbij van essentieel belang. 


Evolf trekt samen met u op

Evolf heeft bewust gekozen voor beleggingsadvies en trekt samen met u op zodat u weet waarin u investeert. Iemand die samen met u naar uw financiële wensen kijkt, de juiste vragen stelt, vooraf een analyse maakt met een vermogensplanner, een advies op maat geeft en bij wie dan ook geen portefeuille hetzelfde is. Een partij die uw vermogen behandelt alsof het van haarzelf is. Die overtuigd is van het belang van spreiding, alleen belegt in wat wij begrijpen, tegen marktconsensus in durft te handelen en altijd voor u op zoek gaat naar nieuwe investeringsmogelijkheden.

Actieve monitoring van uw adviesportefeuille zorgt voor een evenwichtige opbouw van uw vermogen en een optimaal rendement.

Op basis van een persoonlijke benadering en wederzijds vertrouwen informeert uw beleggingsspecialist u regelmatig over kansen en mogelijkheden die voor u interessant zijn om de groei van uw vermogen te realiseren. Hij durft hierbij buiten de geijkte kaders te denken en te handelen. Uw wensen, lange termijndoelstellingen en gewenst risico vormen het uitgangspunt voor een vermogensadvies op maat. 

 

evolf beleggingsadvies


  • doorlopend inzicht en advies over de samenstelling van uw portefeuille

  • regelmatig advies over aanpassingen in uw portefeuille (indien noodzakelijk)

  • adviezen gebaseerd op uw persoonlijke uitgangspunten

  • de mogelijkheid om af te wijken van het advies

  • het bespreken van alternatieve beleggingsmogelijkheden zoals private equity en vastgoedproposities


Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

evolf_MARCO_a.jpg

BELEGGINGSSPECIALIST
Marco Kessels

+31 (0)6 15 35 15 13

marco.kessels@evolf.nl

evolf_HARM_f.jpg

BELEGGINGSSPECIALIST
Harm Linssen

+31 (0)6 21 71 16 21

harm.linssen@evolf.nl


vertrouwen op
uw vermogen

 

Voor meer info over onze andere diensten klik hieronder: